Beoordelingen van Don Panini Amersfoort

Recente recensies

5.0
Chaymae
14 februari 2024

Top service en lekker.

Chiel van blokland
8 februari 2024

Altijd top

Daniel
3 februari 2024

Lekkere broodjes!

Ila
14 januari 2024

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riri
1 januari 2024
A
28 december 2023
Dee
27 december 2023

Bestelling kwam na een uur wachten lauw aan, erg jammer smaakte niet lekker.

Brockmeyer
22 december 2023
Daniel Willemsen
3 december 2023
C. Baan
1 december 2023

Het is altijd een feestje als er bij ze is besteld; alles vers, warm en heerlijk! Zeker een topper, ook wat de bezorging betreft: altijd op tijd. Ben benieuwd, hoe hun kapsalon zou smaken, als ze die in het assortiment zouden opnemen... misschien een nieuwe uitdaging? Mij zien ze binnenkort weer bestellen!! Magnifiek!

Barry Hofland
14 november 2023

alles weer OK

Barry Hofland
6 november 2023

en weer heerlijk gegeten

Barry
20 oktober 2023

alles weer uitstekend zoals we gewend zijn.

Gerard Friedhoff
5 oktober 2023
Yas
12 september 2023

Heerlijk en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
14 augustus 2023

Good

carglass
10 augustus 2023

geweldig lekkere panini's kipsate een echte aanrader en drinken is ijskoud.

Anoniem
3 augustus 2023

Wij bestellen regelmatig bij Don Panini voor op kantoor en ze zijn altijd optijd en het eten is altijd warm en zoals het hoort!

Andy
30 juli 2023

2x kip roll en 1x sate. Was lekker. Heb in tijden niet zo'n goede sat├ę gegeten. Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yusuf
28 juli 2023

Heerlijk,snel,warm, top service Bezorger ook vriendelijk !!

Danny Eek
23 juli 2023

Ik had panini kipsate lekkerste broodje van Amersfoort

.
22 juli 2023

Koud drankje op de friet gelegd. Friet was koud en slap. Verder vonden wij de panini en burger teleurstellend.

Pieter Post
13 juli 2023
Ilse
12 juni 2023

Heel vriendelijk, van telefoon tot aan de deur. Broodjes natuurlijk ook goed verzorgd en keurig op tijd geleverd

Cora Baan
12 juni 2023

Het was weer in een woord fantastisch!

Justin
3 april 2023

Normaal gesproken doe ik niet aan reviews omdat ik ook niets plaats als het goed goed, dus vind het een beetje hypocriet om alleen slechte reviews te geven. Maar omdat het nu voor de tweede keer is gebeurt. Doe ik het toch wel. Aangezien ik nu voor de tweede keer is gebeurt dat ik de "Panini grillworst en kaas" ipv "Panini grillworst kaas en omelet". Als jullie eieren op zijn geef dat dan ook an op de bestel pagina zoals jullie doen met garnalen gerechten.

darwin
31 maart 2023

niks veranderen :-)

Mike
24 maart 2023

Super food, super service. Great value & highly appreciated by my business colleagues

Abdel
12 maart 2023

Continuïteit! Wat vaak bij andere zaken ontbreekt heeft Don panini wel. Het altijd goed en super snelle bezorging. Klasse!

Pierre
26 februari 2023

Heerlijk en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
23 februari 2023
M.Hu
21 februari 2023

Smaakvol en op tijd geleverd . Aanrader .

Daniel
5 februari 2023
Jur
25 januari 2023

Paar keer besteld en is telkens lekker!

darwin klaver
11 januari 2023

was weer top mannen, bedankt!

Brouwer
29 december 2022

Weer heerlijk gegeten !

Bas
24 december 2022

Altijd super, altijd snel

Samuel
22 december 2022

Jammie

Monique
17 december 2022

Goede salades, ruime porties! Ook de broodjes waren lekker

Sophia
4 december 2022
Marco lieshout
24 november 2022

lekker gegeten en een goede service

darwin klaver
23 november 2022

WAS WEER UITERMATE KLASSE!!!

Jongerius
11 november 2022

Goede service, niet al te duur in deze tijden, goed te eten en zeker een nieuwe liefhebber op kantoor.

Bertine
11 november 2022

De gehaktballen waren koud. Waardoor de smaak ook minder was.

Darwin Klaver
9 november 2022

Top bezorging en vriendelijk maar boven al erg lekker.

Darwin Klaver
26 oktober 2022

Snel en goed zoals altijd :-)

Daniel W
4 oktober 2022
Monique Bolung
2 oktober 2022

Op tijd gebracht. Goede gul belegde broodjes en uitstekende salade!

R vd B
25 september 2022

Bezorging top, eten leek niet bepaald vers..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
18 september 2022

I.p.v. 2x chicken wrap, 2x stokbrood grillsworst/ei. Helemaal geen chicken wrap, alleen paar losse stukjes zonder wrap. Telefonisch al uren niet bereikbaar (lijn bezet).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
15 september 2022

Zoals altijd heerlijke broodjes. Stipt op tijd. Prima hoor!!

Petje af
5 september 2022

Top en super attent, bedankt voor de heerlijke lunch!

Anoniem
19 augustus 2022

De frites waren niet erg vers meer. Voor een ritje van 10 minuten was een half uur ook wel erg lang. En er was iemand op de crispyburger gaan zitten.

SJ
16 augustus 2022
Ramon
7 augustus 2022

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
1 juli 2022

De bestelde broodjes waren weer heerlijk. Wel fout gemaakt in de bestelling. Hadden 3 broodjes Filet Americain besteld en 2 broodjes rosbief, echter kregen we het net andersom, dus 2 broodjes Filet American en 3 broodjes rosbief.

Jens
7 juni 2022

Heerlijk eten altijd goed van don panini

Yassine
20 mei 2022

Het was heerlijk!! Zeker een aanrader!

Brouwer
19 mei 2022

Het was weer lekker en op tijd bezorgd !

Brouwer
4 mei 2022
Hanny
23 april 2022

Was heerlijk!

Brecht
13 april 2022

Prima broodjes! Precies zoals afgesproken.

Menno Meijer
6 april 2022

Altijd lekker en een snelle correcte bezorging. Wat meer kan je wensen?

Jeanine Bijl
5 april 2022

We hadden gekozen voor zo snel mogelijk, het eerste vaste tijdstip wat we konden kiezen was 13:00 en we kregen een tijd door van 12:55 maar het eten is pas om 13:20 bezorgd. Hierdoor heeft een deel het broodje koud (na een overleg van half 2) pas op kunnen eten. We hebben geen bericht gehad van de vertraagde levering, dat vonden we jammer.

SJ
20 maart 2022
Pieter Post
19 maart 2022

Super lekker en vers

David
16 maart 2022

Top als altijd!

Rens
7 maart 2022

Eten was weer top zoals altijd

Mr P
7 maart 2022

Best paninis en bezorgers en heel Amersfoort! Vers, warm lekker en vriendelijk

Bianca
5 maart 2022

Weer heerlijk belegde pistolets besteld voor onze makkelijke zaterdagse maaltijd. Favoriet hier thuis is de filet american, de tonijnsalade en de roomkaas met bieslook. Vriendelijke bezorging, keurig op afgesproken tijdstip. Heerlijk gegeten.

Daniel W
1 maart 2022

Verse broodjes met heerlijke ingredi├źnten!!

Chay
17 februari 2022
Mr P
15 februari 2022
Jeroen Monshouwer
8 februari 2022

Wederom heerlijke broodjes!

Dunja
6 februari 2022
SJ
4 februari 2022

Vriendelijk, snel, voortreffelijk!

P
3 februari 2022
Salih
30 januari 2022
Meijer
24 januari 2022

Snel, warm en lekker. Wat kan je nog meer wensen?

Anoniem
24 januari 2022

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska du Crocq, HAVI Amersfoort
23 december 2021

Bestellen en informatievoorziening prima verzorgd en gemakkelijk. Levering volgens tijdsafspraak. We hebben heerlijk gegeten, alles was netjes verzorgd en warm. Ga zo Door!!!

Tarik
20 december 2021

Top service. Grote bestelling geplaatst en alles is geleverd naar verwachting!

SJ
19 december 2021
Present
14 december 2021

Heerlijk, rijk belegd broodje gezond, broodje kroket was ook echt goed warm.

SJ
12 december 2021
SJ
4 december 2021
Pieter Post
25 november 2021
Max
24 november 2021

Beste Paninis in NL!!

SJ
17 november 2021
Mr P
10 november 2021

Heel lekkere eten en super snelle bezorging!! Beste brodjes in Amersfoort!!!

Alaudin
26 oktober 2021

Eten was zoals altijd erg smakelijk en op temperatuur geleverd! Tot de volgende keer!!

SJ
16 oktober 2021
SJ
9 oktober 2021
M. Hankari
13 september 2021

Heerlijk en snel bezorgd. Bedankt voor de goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdelkarim El idrissi
11 september 2021

Het eten was heel lekker De bezorger snel en heel vriendelijk Wat mij betreft een aanrader

Monique
2 september 2021

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snelle bezorging ­čĹŹ

Ozan
30 augustus 2021

Super lekker!

Willy
27 augustus 2021

Top service , ik had geen tijd gezet op hoe laat ik onze bestelling wilde hebben . Weggestuurd, en tien zag ik dat hij op xo snel mogenlijk stond automatisch ( misschien een idee om dat te veranderen) dat je echt zelf een tijd in moet stellen. Gelukkig zag ik het optijd en kon ik nog bellen en kreeg toen mijn bestelling gewoon om 12.30 . Anders hadden we al heel vroeg moeten lunchen . Gelukkig is het goed gekomen ­čĹŹ

Asli
22 augustus 2021

Levering was heel snel, de gerechten waren ook warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdelkarim El idrissi
21 augustus 2021

Het eten was heerlijk de bezorger vriendelijk Gewoon top