Beoordelingen van Don Panini Amersfoort

Recente recensies van Don Panini Amersfoort

5 sterren na 36 reviews

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit voortreffelijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd ruim voor de verwachte levertijd bezorgd en het eten was uitstekend. Top!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer voortreffelijk!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vriendelijke mensen!!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed. Leker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van onze bestelde panini's was helaas verkeerd belegd, maar na een telefoontje kwamen ze alsnog de juiste panini brengen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd vriendelijke bezorgers!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste prik, eens per week met de collega's lekker broodje kip bestellen. De laatste tijd is het echter drama! Vorige week was een deel van de broodjes aanzienlijke kouder dan de anderen (lees echt koud ipv halfwarm/lauw) Vandaag was de friet vergeten, we hadden wel 4 bakjes mayo maar geen twee bakjes friet... Geen probleem komen we nabrengen. Na opnieuw lange bezorgtijd (we zitten niet om de hoek dus daar kunnen jullie weinig aan doen) krijgen wij 1 ipv 2 zakjes kouwe friet. Ik heb dus gewoon het vergeten zakje alsnog gehad? Die heeft dus 2 ritjes liggen afkoelen? En waar is die andere bestelde en betaalde portie gebleven? Dat kan ik niet aan mijn collega's doorberekenen dus die kosten neem ik dan maar op me. 4 euro voor twee slappe kouwe frietjes... Zo slordig jongens, we gaan het vast nog een keer proberen, maar ik kijk nu wel uit naar andere bezorgdiensten en dat was ik echt niet van plan. Jullie kunnen beter, dat weet ik, laat me volgende keer alsjeblieft niet in de st

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Snelle Bezorging kwaliteit voorop!!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel met bezorgen. Broodje bal echt zeker mijn favorite

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kk goeie chaps

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service met uiteraard perfecte eten

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!! Altijd lekkere panini's. En een vriendelijke bezorger. Wij hebben we genoten :-).

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals vanouds, erg lekker...

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben een koude lunch besteld koude broodjes vers een ruim belegd bestellen hier zeker weer!!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes bal van de ballenkoning van Amersfoort ga zo door Don.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top bedankt voor de snelle bestelling

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere versé broodjes.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, prima eten, nog lekker warm en altijd snel en keurig bezorgd!