Beoordelingen van Don Panini Amersfoort

Recente recensies van Don Panini Amersfoort

5 sterren na 73 reviews

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd. Bedankt voor de goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker De bezorger snel en heel vriendelijk Wat mij betreft een aanrader

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snelle bezorging 👍

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service , ik had geen tijd gezet op hoe laat ik onze bestelling wilde hebben . Weggestuurd, en tien zag ik dat hij op xo snel mogenlijk stond automatisch ( misschien een idee om dat te veranderen) dat je echt zelf een tijd in moet stellen. Gelukkig zag ik het optijd en kon ik nog bellen en kreeg toen mijn bestelling gewoon om 12.30 . Anders hadden we al heel vroeg moeten lunchen . Gelukkig is het goed gekomen 👍

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was heel snel, de gerechten waren ook warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk de bezorger vriendelijk Gewoon top

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo We hebben (weer) erg lekker gegeten! Klein beetje jammer dat de saus Andalusië niet is doorgekomen maar ach.. Ook snelle bezorging en aardige leuke bezorger! We zijn reuze tevreden. Hartelijke groet.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten is nog goed warm en de broodjes zijn kwalitatief goed. Ik bestel al enige tijd bij Don Panini en tot dusver geen klachten!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en alles lekker warm. Ook fijn dat ze altijd aan tissues denken. Bestellen bij Don Panini is altijd veilig want je weet gewoon dat je geen rotzooi krijgt!

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vandaag eten besteld bij Don Panini De bezorger was zeer op tijd en erg vriendelijk het eten was heel erg lekker Topper dankjewel Don Panini

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk!

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verse broodjes. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger die ons eetsmakelijk wenste.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten alleen de tosti was wat minder (beetje taai) Ook weer snel geleverd !

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, portie was zeer ruim en alles smaakte vers. Patat was nog knapperig!! Geweldig gedaan

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerijke broodjes de pannini's waren nog goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes! Goed belegd, mooie producten en goed op smaak. Aanrader!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en vriendelijke mensen!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische broodjes. Ik bestel hier met regelmaat. Vaak lekker vers en heerlijke ingrediënten. Keep it up !

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke burgers en een snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden vanavond geen zin om te koken, daarom op zoek gegaan naar lekkere belegde broodjes. Terecht gekomen bij Don Panini. Onze 1ste bestelling was een succes, de bezorging was vlot en de broodjes smaakten heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan vijf sterren geven kan helaas niet!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk en goed Aanrader

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top,

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd!! Beste broodjes van amersfoort!!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke panini's, vlotte bezorging, vriendelijke medewerkers. Meer dan vijf sterren geven gaat helaas niet!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit voortreffelijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd ruim voor de verwachte levertijd bezorgd en het eten was uitstekend. Top!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer voortreffelijk!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vriendelijke mensen!!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed. Leker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van onze bestelde panini's was helaas verkeerd belegd, maar na een telefoontje kwamen ze alsnog de juiste panini brengen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd vriendelijke bezorgers!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste prik, eens per week met de collega's lekker broodje kip bestellen. De laatste tijd is het echter drama! Vorige week was een deel van de broodjes aanzienlijke kouder dan de anderen (lees echt koud ipv halfwarm/lauw) Vandaag was de friet vergeten, we hadden wel 4 bakjes mayo maar geen twee bakjes friet... Geen probleem komen we nabrengen. Na opnieuw lange bezorgtijd (we zitten niet om de hoek dus daar kunnen jullie weinig aan doen) krijgen wij 1 ipv 2 zakjes kouwe friet. Ik heb dus gewoon het vergeten zakje alsnog gehad? Die heeft dus 2 ritjes liggen afkoelen? En waar is die andere bestelde en betaalde portie gebleven? Dat kan ik niet aan mijn collega's doorberekenen dus die kosten neem ik dan maar op me. 4 euro voor twee slappe kouwe frietjes... Zo slordig jongens, we gaan het vast nog een keer proberen, maar ik kijk nu wel uit naar andere bezorgdiensten en dat was ik echt niet van plan. Jullie kunnen beter, dat weet ik, laat me volgende keer alsjeblieft niet in de st

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Snelle Bezorging kwaliteit voorop!!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel met bezorgen. Broodje bal echt zeker mijn favorite

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kk goeie chaps

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service met uiteraard perfecte eten

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!! Altijd lekkere panini's. En een vriendelijke bezorger. Wij hebben we genoten :-).

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals vanouds, erg lekker...

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben een koude lunch besteld koude broodjes vers een ruim belegd bestellen hier zeker weer!!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes bal van de ballenkoning van Amersfoort ga zo door Don.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top bedankt voor de snelle bestelling

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere versé broodjes.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, prima eten, nog lekker warm en altijd snel en keurig bezorgd!